HKSzCsPSzV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Dr Garda Károly búcsúztatása

Vissza a hírekhez « | 2024. június 11.

Tisztelt Kollégák, Kedves Diákok és Kedves Doktor Úr!

Ma különleges alkalomra gyűltünk össze, hogy elbúcsúzzunk egy kivételes embertől, aki hosszú éveken át elkötelezetten szolgálta a közösségünket, és akinek a munkássága örökre nyomot hagy mindannyiunk szívében.

Garda Károly Doktor Úr, nemsokára hivatalosan is nyugdíjba vonul. Nehéz szavakba önteni mindazt a hálát és tiszteletet, amit mindannyian érzünk iránta. Évtizedeken át szolgált orvosként, és szakmai elkötelezettsége, tudása, valamint embersége mindannyiunk számára példamutató volt. Betegei iránti együttérzése és odaadása tette lehetővé, hogy számtalan ember, gyermek életét tette jobbá, és reményt adott nekik a legnehezebb pillanatokban is.

A szakmai hozzáértésén túl mindig is kiemelkedett emberségével, türelmével és azzal az elkötelezettséggel, amellyel nap mint nap végezte munkáját. Munkája nem csupán hivatás volt, hanem szenvedély is. Azok a gyerekek, akiket gondozott, mind-mind érezték, hogy számíthatnak rá. Sok szülő elmondhatja, hogy az ő megnyugtató szavai, alapos vizsgálatai és személyes odafigyelése nélkülözhetetlen volt számukra.

Kedves Doktor Úr!

Emlékszem, ahogy mindig türelmesen és megértően fordultál mindenkihez, legyen szó betegekről, kollégákról vagy a fiatalabb generációkról, akik a te példádat követve váltak orvosokká. Számtalan történetet hallottunk tőled, amelyek mind egyaránt tanulságosak és inspirálóak voltak. Képes voltál arra, hogy a legnehezebb helyzetekben is megtaláld a megoldást, és mindig a beteg érdekeit helyezted az első helyre.

Szakmai karriered során rengeteg változást éltél át az orvostudományban, és mindvégig lépést tartottál az újításokkal és fejlődésekkel. Mindig nyitott voltál az új ismeretekre és technikákra, ezzel is mutatva, hogy az orvoslás nemcsak szakma, hanem hivatás is számodra. A tudásod és tapasztalatod megosztása sokunk számára felbecsülhetetlen értékű volt. De nemcsak szakmai tudásodat és elkötelezettségedet tiszteljük, hanem azt az emberi oldalt is, amit mindannyian ismerünk és szeretünk benned. Barátságosságod, kedvességed és a humorod sokat jelentett mindannyiunk számára.

Most, hogy nyugdíjba vonulsz, egy új fejezet kezdődik az életedben. Biztosak vagyunk benne, hogy az előttünk álló években is ugyanolyan energiával és lelkesedéssel fogsz élni, ahogy eddig tetted.  Kívánunk neked boldog és egészséges nyugdíjas éveket, tele pihenéssel, új kalandokkal és örömteli pillanatokkal a családod és barátaid körében. Köszönjük mindazt, amit értünk és a közösségért tettél. Hiányozni fogsz mindannyiunknak, de tudjuk, hogy a nyom, amit hagytál, örökre velünk marad. Köszönjük, és jó egészséget kívánunk a nyugdíjas éveidhez!

Molnár Krisztina _ igazgató

 

VAOL cikk megtekinthető IDE kattintva.