A Zene Világnapja, A Népmese Napja _ megemlékezés
Az Aradi Vértanúkra emlékezünk
TANÍTÁS NÉLKÜLI MUNKANAP _ Pedagógus kirándulás
BÁZISINTÉZMÉNYI jó-gyakorlat /Boldogságóra a Kneipp-módszertan alkalmazásával 6.A osztályban/
NYÍLT TANÍTÁSI NAP _ 1.,2.,3. órákban
Pályaorientációs Szülői értekezlet _7.,8. osztályos tanólők szüleinek
Ünnepség a Középiskola nagytermében
Tanítási szünet _ Nemzeti ünnep
SULIZSÁK program
Lázár Ervin Program_ 2.,4.,5. évfolyamon
Őszi szünet
HKSzCsPSzV
1
34578
11131415
1617182122
252629
3031

A Salvator gyógyszertár vendégei voltunk

Vissza a hírekhez « | 2023. június 17.
A Salvator gyógyszertár vendégei voltunk

Ebben a tanévben a 2. B osztály kapott meghívást, így hát kedden reggel felkerekedtünk, hogy látogatást tegyünk Vép gyógyszertárában.

Már a belépés is érdekességeket tartogatott, hiszen oldalról, ahol a szállítmányokat viszik be, mehettünk be mi is. Láttuk a biztonsági dobozokat, és gyakorolhatták a gyerekek a „lecsippantást”, amivel átveszik a gyógyszerészek az árut. És már röpködtek is a kérdések, a válaszok. Kata néni rengeteg érdekességet mesélt és mutatott a gyerekeknek. Megnézhettük, megtapasztalhattuk azt az elképesztően szigorú rendet, amellyel egy gyógyszertárban kell dolgozni, hiszen a betegek biztonsága, gyógyulása a tét. Tündi néni hihetetlen kísérleteket mutatott, amivel ezt a pontosságot is tudják ellenőrizni. Ezek még látványosak, színesek is voltak! Így aztán nem csoda, ha mindegyik gyerek csillogó szemmel figyelt, sőt ki is próbált ezt-azt. Lehet, hogy közöttük vannak már a jövő nemzedék kutatói, gyógyszerészei? Nagyon köszönjük ezt a délelőttöt, igazán hasznos és egyben szórakoztató élményben volt részünk!

Boldizsár Katalin osztályfőnök

Kapcsolódó fotók (6db)
A Salvator gyógyszertár vendégei voltunkA Salvator gyógyszertár vendégei voltunkA Salvator gyógyszertár vendégei voltunkA Salvator gyógyszertár vendégei voltunkA Salvator gyógyszertár vendégei voltunkA Salvator gyógyszertár vendégei voltunk