Digitális országos mérés 4.A /szövegértés, matematika/
Nemzeti Összetartozás Napja - megemlékezés
OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOK
Rendőrségi előadások évfolyamonként /5 - 8. évfolyamig/
6-os Ki-MIT-TUD? jelentkezési határidő
Énekkaros kirándulás /Sárvár/
Osztályozó vizsgák
6-os Ki-MIT-TUD?
CSALÁDI NAP
Városi Gyereknap
A Művészeti Iskola Évvégi Záróvizsgája _ Művelődési Ház
LEG-ek kirándulása
HATOS NAP
Utolsó tanítási nap
Tanévzáró ünnepély, Ballagás
HKSzCsPSzV
34
811
1318
19202122232425
2627282930

Faültetés a Boldogságnapon

Vissza a hírekhez « | 2023. március 22.

A tavalyi tanév végén felkérést kapott iskolánk a K&H Banktól egy pályázatba való bekapcsolódásra. Örökös Ökoiskolaként szívesen vállaltuk a feladatot. A pályázat megírásában Beke Péterné, Bori néni segített.
Olyan fák, cserjék szerepeltek a programban, melyek lombos növénnyé fejlődve növelik majd az árnyékos területek arányát. A fák elültetésére márc 20-án a Boldogság nemzetközi világnapján került sor.
Ebben az évben ünnepeljük ugyanis, hogy 5 éves a Boldog Iskola pályázatunk. Két éve már Örökös Boldog Iskola címmel büszkélkedhetünk.

Erre a napra rajzversenyt hirdettünk: „Mit jelent számodra a boldogság?” címmel. 46 diák és ovis rajzát tudtuk kiállítani.
A rendezvény a rajzverseny jutalmazásával kezdődött, majd 2 diák versével folytatódott: Turay Zalán, Hegedüs Milán szavalt. Ezután következett a faültetés az iskola előtt.

Vendégek is megtisztelték az eseményt: Kovács Péter polgármester, Bozzay Balázs a BFH Európa Projektfejlesztő és Tanácsadó Kft ügyvezető igazgatója, Márcziné Erdélyi Hajnalka a K&H Bank szombathelyi területi vezetője és az ovisokat kísérő óvónénik.
Az időjárás is kedvezett nekünk: napfényes, kellemes időben kerültek a fák a helyükre, hogy majd árnyékot adjanak a felnövekvő nemzedéknek.

Szalay Gabriella
munkaközösség vezető

VAOL cikk megtekinthető IDE kattintva.
Képek megtekinthetők IDE kattintva.