Erdei iskola _ Csömödér _ 4.A
Hittanos kirándulás _ 3. évfolyam
Medve Matek verseny
Digitális országos mérés 4.A
Tanítás nélküli munkanap _ 14.HATOSfogat Művészeti Fesztivál
Pünkösd – tanítási szünet
Digitális kimeneti mérés – 5.A
Ambrózy verseny
Szövegértés verseny az alsó tagozaton
Országos digitális mérés 4.B
Takács János Labdarúgó Emléktorna
Országos digitális mérés 5.A
Jutalomkirándulás _ 5.A
Emelt angol bemutató óra a leendő 1.osztályos tanulóknak és szüleiknek
HKSzCsPSzV
12345
79101112
1314151819
232526
2930

Faültetés a Boldogságnapon

Vissza a hírekhez « | 2023. március 22.

A tavalyi tanév végén felkérést kapott iskolánk a K&H Banktól egy pályázatba való bekapcsolódásra. Örökös Ökoiskolaként szívesen vállaltuk a feladatot. A pályázat megírásában Beke Péterné, Bori néni segített.
Olyan fák, cserjék szerepeltek a programban, melyek lombos növénnyé fejlődve növelik majd az árnyékos területek arányát. A fák elültetésére márc 20-án a Boldogság nemzetközi világnapján került sor.
Ebben az évben ünnepeljük ugyanis, hogy 5 éves a Boldog Iskola pályázatunk. Két éve már Örökös Boldog Iskola címmel büszkélkedhetünk.

Erre a napra rajzversenyt hirdettünk: „Mit jelent számodra a boldogság?” címmel. 46 diák és ovis rajzát tudtuk kiállítani.
A rendezvény a rajzverseny jutalmazásával kezdődött, majd 2 diák versével folytatódott: Turay Zalán, Hegedüs Milán szavalt. Ezután következett a faültetés az iskola előtt.

Vendégek is megtisztelték az eseményt: Kovács Péter polgármester, Bozzay Balázs a BFH Európa Projektfejlesztő és Tanácsadó Kft ügyvezető igazgatója, Márcziné Erdélyi Hajnalka a K&H Bank szombathelyi területi vezetője és az ovisokat kísérő óvónénik.
Az időjárás is kedvezett nekünk: napfényes, kellemes időben kerültek a fák a helyükre, hogy majd árnyékot adjanak a felnövekvő nemzedéknek.

Szalay Gabriella
munkaközösség vezető

VAOL cikk megtekinthető IDE kattintva.
Képek megtekinthetők IDE kattintva.