HKSzCsPSzV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

HATPRÓBA 2022.

Vissza a hírekhez « | 2022. május 10.

Hagyományteremtő szándékkal hirdettük meg HATPRÓBA címmel integrációban tanuló SNI tanulóknak komplex csapatversenyünket.  Felsős tanulókat vártunk két korcsoportban-5.6.-osokat, valamint 7.8.-osokat 3-4 fős felállásban.

Kiírásunkra 4 iskola jelentkezett: a szombathelyi Váci Mihály Általános Iskola és AMI, a szombathelyi Bercsényi Miklós Általános Iskola, a Jáki Nagy Márton Általános Iskola, a csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola és a Hatos Ferenc Általános Iskola és AMI is delegált mindkét korosztályba 1-1- csapatot.

33 gyerek, 9 csapatban mérte össze a tudását, képességeit 6 területen. Ezek a részképességek, matematikai készségek, nyelvhelyesség, olvasás-szövegértés, történelmi és természettudományi ismeretek területei voltak.

A regisztráció után 10 órakor Molnár Krisztina intézményvezető nyitotta meg a versenyt, majd rövid tájékoztató után a két szervező gyógypedagógus, Tancsics Anett és Hende Dóra felügyeletével 2 helyszínen kezdtek munkához a csapatok. 60 perc alatt kellett teljesíteniük a próbákat tetszőleges felosztásban és sorrendben. A feladatok között szerepelt puzzle, különbségkeresés, rejtvények, tableten szerkesztett wordwall feladatok, a 7.8.-osoknak még kísérletezniük is kellett.

Jó hangulatban, remek összhangban dolgoztak a tanulók.

Izgatottan várták az eredményeket.

Az első, második és harmadik helyezettek minden tagja éremmel távozott. A két első helyezett csapat pedig a vándorkupát is elvihette egy évre.

EREDMÉNYEK:

5.6.-os korcsoport:

1.helyezett:  Jáki Nagy Márton Általános Iskola csapata: Homor Kira, Szabó Judit Sára, Berkes Piroska

2.helyezett: Hatos Ferenc Általános Iskola és AMI, Vép csapata: Lendvai Heléna, Bolla Ferenc, Darics Bence

3.helyezett: Váci Mihály Általános Iskola és AMI, Szombathely csapata:  Baán Gréta, Bokor Kiara, Kacsics Dorka, Nagy Péter

7.8.-os korcsoport:

1.helyezett: Bercsényi Miklós Általános Iskola csapata: Végh Noémi, Szabó Máté, Vass Péter

2. helyezett: Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola csapata: Kiss Roland, Oláh Viktor, Oláh Márk, Foki Alex

3.helyezett: Hatos Ferenc Általános Iskola és AMI, Vép csapata: Szabó Réka, Hóbor Evelin, Forgács Virág, Kolompár Tícia

Nagy büszkeség volt iskolánknak, hogy a résztvevő gyerekek és kísérőtanáraik is kiváló ötletnek és remek szervezésnek ítélték rendezvényünket. Hálásak voltak a lehetőségért, hogy ezek a különleges bánásmódot igénylő, sajátos nevelési igényű tanulók is megmutathatják, ők is tehetségesek valamiben.

Találkozunk jövőre is!

Akik nélkül nem sikerülhetett volna a verseny lebonyolítása:

  • Hálásan köszönjük a Tudás Fája Közalapítványnak a támogatást.
  • Nagyon köszönjük Szép Krisztinának a büfés finomságokat.
  • Nagyon köszönöm kollégáimnak  a szaktanári segítséget: Szalay Gabriella tanárnőnek, Beke Péterné tanárnőnek és Bándoliné Pájer Éva tanárnőnek a remek feladatsorokat.

Tancsics Anett

gyógypedagógus, a verseny szervezője

 

VAOL cikk megtekinthető IDE kattintva.

Képek megtekinthetők IDE kattintva.