Tanítás nélküli munkanap /Nevelési értekezlet a pedagógusoknak/
Az Aradi Vértanúkra emlékezünk a Templomkertben
Kirándulás Ölbőre a 4.B és 4.E osztályoknak
NYÍLT NAP az 1. és 2. évfolyamokon
Óvónők érkeznek az 1.A és 1.E osztályokhoz
PIRLS mérés az 5.A osztályban
Ünnepség a Középiskola nagytermében
Felsőssé avatás 5.A osztálynak
Őszi szünet kezdete
HKSzCsPSzV
23
4578910
1113151617
182024
25262728293031

Mozgással az egészségért

Vissza a hírekhez « | 2021. október 4.

A Magyar Diáksport Szövetség a hosszú COVID-időszak után mozgásra hívta az iskolákat az Európai Diáksport Napján, szeptember 24-én. Legfőbb célul azt tűzte ki, hogy a másfél évig tartó, sajnos rendkívül mozgásszegény időszakot követően minél több gyermek újra megtapasztalhassa a közösségi sportolás örömét. Az idei esemény fókusztémája kifejezetten a kreatív mozgásterek kialakítása. Mi is csatlakoztunk ehhez a gondolathoz, és így, az iskolánkban megrendezett diáksportnapon is igyekeztünk rámutatni arra, hogy a mozgás lehetősége jóval bővebb annál, mint azt először gondolnánk. Előkerült a lengőteke, a pétanque, a teqball, a spike- ball, kipróbálhattuk a teniszezést, és megmérhettük ügyességünket a különféle egyensúlyozó szereken.

Minden osztály tanulói részt vettek az eseményen, amely iskolai és osztályprogramnak, valamint egészségfejlesztő mozgásos időtöltésnek egyaránt nagyszerű volt.

Ezen a napon került megrendezésre a Takács János Labdarúgó Emléktorna is, amely idén a 25. alkalmat jegyezte. A jubiláláshoz méltóan jól felkészült gyerekekkel magas színvonalú mérkőzéseket láthattunk.

Képek megtekinthetők ITT.

Kovácsné Csákvári Bea