Tanítás nélküli munkanap
ERASMUS + pályázat - Virtuális Mobilitás
Papírgyűjtés /Bozzai, Kenéz, Pecöl/
Papírgyűjtés /Vép/
Nyelvi mérés 6. és 8. évfolyamon
Pünkösd - ÜNNEP
Országos kompetenciamérés 6. és 8. évfolyamon
ERASMUS + pályázat - Virtuális Mobilitás
HKSzCsPSzV
12
345689
101213141516
20212223
2527282930
31

Hatos farsang másképpen

Vissza a hírekhez « | 2021. február 17.

 

2021. február 5- én délelőtt került megrendezésre rendhagyó módon a felső tagozatosok farsangja.

A diákok osztályfőnökük segítségével osztályprogramokat szerveztek. Volt, akik táncot tanultak, filmet néztek, beszélgettek s játszottak közösen szabadon. A Szülői Munkaközösség jóvoltából ropogtatni valót is kapott minden osztály a sütik és az üdítő italok mellé.

9 órától pedig megkezdődött az osztályok játékos vetélkedője, ahol egy csoki torta volt az első díj, melyet az Édes Otthon Cukrászda és Kávézó ajánlott fel a gyerekeknek.

Mindenki kivehette a részét a feladatok megoldásában, hiszen az egész osztály közös tudása, ügyessége és szerencséje is kellett ahhoz, hogy győzteseket hirdessünk.

Aki alkotni szeret, lufifejet és farsangi maszkot készíthetett, míg a többiek vicces és tréfás feladatokat oldottak meg. Zenélni kellett az osztály teremben található tárgyakkal, szobor csoportot kellet alkotni, vagy éppen egy szörnyecskét 5 lábbal és 6 kézzel. Megkérdeztük, kik  az osztályokban a legtöbb gombbal, legtöbb színű ruhával rendelkezők és ki tud a legviccesebb arcot vágni. Iskolánk farsangi bohóca pedig elveszítette a kalapját, melyet az osztályoknak kellett időre megkeresni, kisebb nagyobb sikerrel, de ez is megtörtént.

Az idén is voltak bátor jelmezbe öltözők, akik most is megmutathatták milyen jelmezt választottak s ezért csoki jutalmat is kaptak.

A visszajelzések alapján így is nagyon jól sikerült a farsang és a diákok jól érezték magukat.

Saly Rita Veronika

DÖK felelős pedagógus_felső tagozatA farsangról készült képek megtekinhetők ITT.