HKSzCsPSzV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Hírek

Jutalmazások


 

 

 


Tovább olvas » | 2022. június 22.

KNEIPP-kert

Tovább olvas » | 2022. június 14.

Köszönet


Az eseményről készült VAOL cikk megtekinthető IDE kattintva.

 

Képek megtekinthetők IDE kattintva.

Tovább olvas » | 2022. június 12.

Újra úton a LEGek buszával

Két év kihagyás után ismét a LEGek buszára szállhattak iskolánk tanulásban, közösségi, művészeti vagy sporttevékenységben legjobban teljesítő tanulói.

Alsópáhokra a Bobo Fun Élményparkba utazott iskolánk 43 diákja. Még az esősen, borongósan induló nap sem szabott határt a kalandoknak. Az élménypark játékai próbára tették a gyerekek bátorságát, ügyességét miközben szórakoztak is. Akcióhősöknek képzelhették magukat a mászófal, a lézerszoba és a felsorolni is sok játék használata közben.

Kellemesen elfáradva, vidám emlékekkel gazdagodva térhettek ismét haza Legjeink.

Reméljük, hogy a tanév utolsó napjaira is sikerül az ott szerzett élményeknek erőt adnia számotokra.

Köszönjük a Tudás Fája Közalapítvány támogatását, amely lehetővé tette a program megvalósítását.

Beke Péterné _ intézményvezető helyettes

 

Képek megtekinthetők IDE kattintva.

 

Tovább olvas » | 2022. június 12.

Magyarország-Anglia gyermekszemmel

Az osztályunk számára ismét egy jó lehetőség adódott, melyen Takács Csaba osztályfőnökünk szervezésének köszönhetően részt vehetettünk. Június 4-én a budapesti Puskás Arénában megrendezett Magyarország-Anglia zártkapus labdarúgó mérkőzésre sikerült eljutnunk, melyen 14 év alatti gyermekek vehettek részt. Izgatottan vártuk az utazást, mert sokan közülük még nem voltak ilyen rendezvényen. Az útnak Vép két kis buszával indultunk neki. Az utazás jó hangulatban telt, zenét hallgatunk, beszélgettünk. Időben érkeztünk a stadionba, így a csapatok bemelegítését is végig nézhettük. Szuper helyünk volt, szinte közvetlen közelről szurkolhatunk a magyar válogatottnak. Hatalmas élmény volt, hogy élőben láthattuk, a magyar csapat Anglia elleni győzelmét, amire 60 éve nem volt példa. A mérkőzés után hosszasan kint maradtak a játékosok, a szurkolókkal együtt ünnepelték a győzelmet. Köszönjük a lehetőséget Csaba bácsinak!

Pados Gergő 7.A

 

Tovább olvas » | 2022. június 12.

Nemzeti Összetartozás Napja

„Múltunk ismerete nélkül nincs se jelenünk, se jövőnk…”

1920. június 4-én Trianonban írták alá az I. világháborút lezáró békeszerződést, melynek értelmében Magyarország akkori területének kétharmadát elvették. A magyar Országgyűlés 2010-ben ezt a napot a nemzeti összetartozás napjává nyilvánította. Az Országgyűlés a törvény elfogadásával kinyilvánította: „a több állam fennhatósága alá vetett magyarság minden tagja és közössége része az egységes magyar nemzetnek.”

Iskolánkban idén is megemlékeztünk a magyarság történelmének e szomorú eseményéről. A színvonalas műsorban tánc és a vers egyaránt szerepelt, melyet a 3.A osztály tanulói korukat meghazudtoló komolysággal adtak elő.

Lenner Éva _ osztályfőnök

Képek megtekinthetők IDE kattintva.

Tovább olvas » | 2022. június 12.

KNEIPP Meghívó

Tovább olvas » | 2022. június 8.

Gyereknap 2022

Tovább olvas » | 2022. június 8.