Országos digitális mérés 7.A
Országos digitális mérés 7.A
Ünnepség a Középiskola nagytermében
Nemzeti ünnep - tanítási szünet
Bábszínház az alsó tagozaton
3. BOLDOG ISKOLÁK TALÁLKOZÓJA
Országos digitális mérés 7.A
Országos digitális mérés 6.B
Országos digitális mérés 6.A
NYÍLT NAP _ a leendő 1.osztályos tanulóknak és szüleiknek
A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap
Tavaszi szünet
HKSzCsPSzV
123
4568910
11121617
18222324
293031

Táborozás a Stájer Házaknál

Vissza az Ökoiskola híreihez « | 2018. július 17.
Táborozás a Stájer Házaknál

A tábor fő programjai a természetvédelmi és ökológiai szemlélet erősítését támogató túrák, kirándulások, tanösvényen barangolások alkották. Az Óház - kilátó, a Hörmann - forrás és az Öreg bükk Tanösvény végigjárása során megismerkedtünk a Kőszegi - hegység meghatározó erdejével,  növény- és állatvilágával, a Ciklámen - forrás különlegességeivel.

Pl.: foltos szalamandra, gyepi béka, fekete áfonya, vörös bodza, számtalan rovar - és madárfaj.  Varga László erdész erdőpedagógiai útmutatásával igényes szakmai segítséget kaptunk ahhoz is, hogy felismerjük a természetvédelem szükségességét, és ez mindennapjainkban is teret nyerjen.   A tábori programok másik részét a kézműves foglalkozások, sportjátékok, beszélgetések adták, amik kitűnő lehetőséget kínálnak egymás jobb megismerésére, az együtt játszás örömének megtapasztalására.

Kapcsolódó fotók (9db)
Táborozás a Stájer HázaknálTáborozás a Stájer HázaknálTáborozás a Stájer HázaknálTáborozás a Stájer HázaknálTáborozás a Stájer HázaknálTáborozás a Stájer HázaknálTáborozás a Stájer HázaknálTáborozás a Stájer HázaknálTáborozás a Stájer Házaknál