Országos digitális mérés 7.A
Országos digitális mérés 7.A
Ünnepség a Középiskola nagytermében
Nemzeti ünnep - tanítási szünet
Bábszínház az alsó tagozaton
3. BOLDOG ISKOLÁK TALÁLKOZÓJA
Országos digitális mérés 7.A
Országos digitális mérés 6.B
Országos digitális mérés 6.A
NYÍLT NAP _ a leendő 1.osztályos tanulóknak és szüleiknek
A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap
Tavaszi szünet
HKSzCsPSzV
123
4568910
11121617
18222324
293031

Csoda született!

Vissza a hírekhez « | 2019. december 6.
Csoda született!

Csodák léteznek, csak csodálatos emberek kellenek hozzá !

Meleg szívvel, mosolygó lélekkel kezdhettem meg az adventi várakozást, a karácsonyi készülődést nemcsak csodás családom körében, hanem a munkahelyemen is.

Pár héttel ezelőtt nagyot álmodtam. Terveztem egy szenzációs, meghökkentő dekorációt iskolánk alsó tagozatának épületébe, mellyel színesebbé tehetném kis tanulóink életét a karácsonyi időszakban.

Nagyon nagyot álmodtam! Az elején azt gondoltam, talán túl nagyot is. De a felhívásomra egy olyan lelkes társaság verbuválódott össze, akiktől nem tudtam lehetetlent kérni. Jöttek, alkottak, hozták a szebbnél szebb kincseket, majd november 29-én késő délutántól segítettek megvalósítani a CSODÁT!

Mert csoda született!!!

Varázslatos adventi dekoráció borította el az épületet, bejáratot, udvart. És varázslatosan, melengetően, bizsergetően remek csapat alakult, kivételes emberekkel!

Nem tudom elégszer megköszönni mindenkinek azt az önzetlen segítséget, amit az első pillanattól kezdve tanúsítottak az ötlet felé.

Egy dolog volt megálmodni, és egy hatalmasabb dolog volt megalkotni ezt az elképzelést. Remek estét töltöttünk együtt, pillanatra sem unatkoztunk.

Mindezt a csillogó szemű, hálás gyerekek nevében óriási tisztelettel és szeretettel KÖSZÖNÖM:

Béres Rebeka szüleinek a fákat, Habda Roland édesanyjának a díszeket, Szőlősi Máté édesanyjának, a mindent J, Imre Panna édesanyjának, nővérének a csodás kezeket, Hőbér Áron édesanyjának, Ildinek az önzetlen mindent J, Bíró Noel anyukájának a díszeket, Nagy Regina szüleinek a mindent J, Kovács Bálint édesanyjának a díszeket, Szalai Ivett, Pócza Milán szüleinek az aktív, kreatív kezeket, Süle Emma édesanyjának a mindent J, Horváth Ábel családjának a rengeteg csodás kincset, Balázs Márk és Noel édesanyjának a sok szép díszt, Simon Ármin és Dominik édesanyjának a díszeket, Németh Emília szüleinek a csodás alkotást, díszeket, Szalai Noémi édesanyjának a mindent J, Kovács-Bőtsch Barnabás édesanyjának a sok segítséget, Németh Ramóna családjának a rengeteg segítséget, alkotásokat, Takács Nikolasz édesanyjának a varázslatos manókat, Varga Oliver és Vilics Márk édesanyjának az azonnali segítséget, Süle Misi és Andris édesanyjának a szépségeket, Lajos Botond és Nikola édesanyjának a díszeket és a fáradhatatlan segítő kezeket, Darics Bence édesanyjának a csodás kincseket, Páli Matyi édesanyjának a díszeket, Welladics Aliz édesanyjának a díszeket, Horváth Kira családjának a csodás fát és a segítő kezeket, Kéri Máté családjának a szép fenyőágakat, Bódis Alexa édesanyjának a remek munkát és a sok díszt, Takács Ramóna édesanyjának a fáradhatatlan munkát, önzetlen segítséget, Antal Ferkó édesanyjának, nővérének a kitartó munkát, Németh Peti édesanyjának a segítséget, Nagy Korinna szüleinek a díszeket.

Hatalmas tiszteletem és hálám kollégáimnak: Kati néni, Brigi néni, Ica néni, Renáta néni, Lívi néni, Noémi néni, Dóri néni, Évi néni, Kriszti néni-igazgató nénink szeretettel köszönöm, hogy ott voltatok péntek este és fáradhatatlanul dolgoztatok velünk!

Nagy köszönetem a takarítónéniknek: Nóra, Ildi, Eszti, Zsuzsi köszönjük a segítséget, türelmet és kitartást!

Varázslatos, csodás adventi készülődést és szeretetteljes ünnepeket kívánok mindenkinek!

Tancsics Anett

Kapcsolódó fotók (10db)
Csoda született!Csoda született!Csoda született!Csoda született!Csoda született!Csoda született!Csoda született!Csoda született!Csoda született!