HKSzCsPSzV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Irány Bozzai-Bárdos!

Vissza a hírekhez « | 2019. november 6.
Irány Bozzai-Bárdos!

A 3.A osztály kerékpárra pattant..

A 3. A osztály lelkes kis csapata az utolsó verőfényes októberi napon kerékpárra pattant, hogy kipróbálja magát, megmutassa milyen ügyesen veszi az akadályokat és a néhány kilométeres biciklizés nem fog ki rajta. Az élen Zsuzsa néni diktálta a tempót, hátul pedig Regina édesanyja, Hajni néni felügyelte a közlekedési szabályok betartását. Fegyelmezett libasorban érkeztünk a bozzai játszótérre, ahol mindjárt birtokba is vettük a játékokat. Közben jókedvvel beszélgettünk, ettünk, ittunk a hátizsákokból előkerült finomságokból. Majd a focipályára kerekeztünk, közösen labdáztunk, kapura rúgtunk. Három új játékot is tanultunk! Végül az irányt Bárdosnak vettük. Nagyon magas dombra kellett feltolnunk a kerékpárokat, de megérte. Meseszép táj tárult elénk, ahogy lenéztünk a Borza patakra és a falucskára.

-Gyerünk tovább, kitartás! – így bíztattuk egymást.

A harangláb mellett elhaladva már csak Nagy Liliék homokbányájánál álltunk meg, s indultunk hazafelé. A hosszú kerékpártúra után még mindig annyi energiával rendelkeztünk, hogy nem az iskola felé kanyarodtunk, hanem a Rákóczi utca végén lévő rétet és kiserdőt is megcsodáltuk, ahol Felícia, Csanád és Bence megmutatták, hogy hova építették rejtekhelyüket.

Kapcsolódó fotók (6db)
Irány Bozzai-Bárdos!Irány Bozzai-Bárdos!Irány Bozzai-Bárdos!Irány Bozzai-Bárdos!Irány Bozzai-Bárdos!Irány Bozzai-Bárdos!