8. osztályosok fotózása
12.HATOSfogat Művészeti Fesztivál
Országos idegen nyelvi mérés
Zeneiskolai záróvizsga
Takács János Labdarúgó Emléktorna
Országos Kompetencia Mérés
3. osztályosok kirándulása (zarándoklat)
TÜNDÉRKERT avató
HKSzCsPSzV
12345
6781112
13141516171819
202123242526
Versmondo 2019
Partnerek
Digitális NaplóFenntarthatósági témahétVandoRobot

Éneklő Ifjúság

Vissza a hírekhez « | 2019. május 6.

2019. április 29-én 8 óra 30 perckor egy különjáratos autóbusszal álltunk meg a sárvári Szent László-templom mellett. Rövid beéneklés és akusztikus próba után némi izgalommal foglaltuk el a helyünket a padsorokban. Szélesi Attila, a Koncz János Zeneiskola igazgatója köszöntötte a sárvári kórusokat, külön kiemelve a vendégkórust, iskolánk Trilla Énekegyüttesét. Majd az összes résztvevő ajkán felcsendült a Tavaszi szél, vizet áraszt c. dal – a megújulás évszakának himnusza.

Ez a délelőtt a zene és az ének szeretetéről szólt. Mi nem versenyezni jöttünk, de egy ilyen rendezvényen minden kórus megmérettetik. Jól esett, hogy igényes műsorunkat többen is dicsérő szavakkal illették: "Nagyon szép volt!".

Az Éneklő Ifjúság a tavasz, a zene ünnepe, csodálatos élmény minden résztvevőnek. A templomban felcsendülő gyermekhangok el nem múló örömet jelentenek a közönség számára.

Megköszönve a sárváriak kedves fogadtatását, vendégszeretetét, vidáman vettük utunkat a fürdő felé. Csobbanás, kacagás, végeláthatatlan csúszdázás, fagylalt, palacsinta...

Kellemesen elfáradva értünk vissza Vépre, a jól sikerült nap után mindenki azt érezte, hogy jövőre is úti cél lesz Sárvár, az Éneklő Ifjúság.