Iskolai FARSANG - Tanítás nélküli munkanap
Ásványbemutató a tanulóknak
Szülői értekezletek 16:30 alsó tagozaton, 17:30 felső tagozaton
3. ISKOLAELŐKÉSZÍTŐ FOGLALKOZÁS a leendő első osztályosoknak és szüleiknek
Utazó PLANETÁRIUM Budapestről
A kommunista és egyéb diktatúrák emléknapja - megemlékezés történelem órákon
HKSzCsPSzV
12
345689
11121416
171820212223
2426272829
Partnerek
BoldogiskolaPénz7Digitális NaplóFenntarthatósági témahét

Éneklő Ifjúság

Vissza a hírekhez « | 2019. május 6.

2019. április 29-én 8 óra 30 perckor egy különjáratos autóbusszal álltunk meg a sárvári Szent László-templom mellett. Rövid beéneklés és akusztikus próba után némi izgalommal foglaltuk el a helyünket a padsorokban. Szélesi Attila, a Koncz János Zeneiskola igazgatója köszöntötte a sárvári kórusokat, külön kiemelve a vendégkórust, iskolánk Trilla Énekegyüttesét. Majd az összes résztvevő ajkán felcsendült a Tavaszi szél, vizet áraszt c. dal – a megújulás évszakának himnusza.

Ez a délelőtt a zene és az ének szeretetéről szólt. Mi nem versenyezni jöttünk, de egy ilyen rendezvényen minden kórus megmérettetik. Jól esett, hogy igényes műsorunkat többen is dicsérő szavakkal illették: "Nagyon szép volt!".

Az Éneklő Ifjúság a tavasz, a zene ünnepe, csodálatos élmény minden résztvevőnek. A templomban felcsendülő gyermekhangok el nem múló örömet jelentenek a közönség számára.

Megköszönve a sárváriak kedves fogadtatását, vendégszeretetét, vidáman vettük utunkat a fürdő felé. Csobbanás, kacagás, végeláthatatlan csúszdázás, fagylalt, palacsinta...

Kellemesen elfáradva értünk vissza Vépre, a jól sikerült nap után mindenki azt érezte, hogy jövőre is úti cél lesz Sárvár, az Éneklő Ifjúság.